Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/d/8/equvici.com/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/d/8/equvici.com/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/d/8/equvici.com/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Warning: The magic method TotalTheme\ResizeImage::__wakeup() must have public visibility in /customers/8/d/8/equvici.com/httpd.www/wp-content/themes/Total/framework/classes/ResizeImage.php on line 34 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/d/8/equvici.com/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php:2854) in /customers/8/d/8/equvici.com/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 614 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/d/8/equvici.com/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php:2854) in /customers/8/d/8/equvici.com/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 622 Om EquVici – EquVici skip to Main Content
INNEHÄLL
Om EquVici

Vår passion är välbefinnande bland djur och människor – vi vill dela det med dig.

Våra produkter är bland marknadsledarna för nya och innovativa nutritionslösningar som gynnar välbefinnande hos häst och hund.

Vi arbetar hårt för att främja hälsa, prestation och harmoni hos häst och hund tillsammans med deras människor – ägare, ryttare, kuskar, vänner och kollegor – genom forskning och innovation.

EquVici's International's värld
Var Extraordinär

“När extraordinära idéer möter extraordinära människor, kommer fantastiska saker hända.”

Varje inspirerad idé, varje uppfinning och bransch började med ett extraordinärt ögonblick. En idé, en sammanslagning av fleras framtid.

Vi startade EquVici Int “ett företag med hjärta och bara det bästa” men våra partners, stöttepelare och kunder är “maskinen” som får detta kraftfulla “skepp” att segla i allas ögon. Det är kunder, partners och det är EquVici tillsammans. Det är extraordinärt.

EquVici vill vara med och skapa livsförändrande ögonblick, uppmuntra människor att utmana sig själva till det yttersta och sedan ännu mer. Att skapa nya erfarenheter för sig själva och ta andra med sig.

Vara extraordinära.

Var Briljant

“Ingenting är omöjligt. Det omöjliga tar bara lite längre tid.”

Varje leverantör och partner väljs för sina egna fantastiska egenskaper och deras unika sätt att se på den moderna djur, tävlings och yrkesvärlden.

EquVici är oerhört noga med leverantörer och partners. Vi uppskattar och vårder våra samarbeten mycket.

Briljanta människor har mycket gemensamt. Deras visioner och discipliner är varierande och olika, men deras livssyn – deras gemensamma livsmål – kommer ofta från samma ställe.

Underbar, är rätt ord för att uttrycka känslan över att arbeta med något som bidrar till en positiv förändring i djurvärlden. Mest roligt är att jobba i alla nivåer: Från föl och valpar hos uppfödare till färdiga och fullfjädrade tävlings, mästerskaps och yrkesindivider.

Vara briljanta.

Var Storartad

“Dölj inte dina talanger, De gavs till dig för att användas. Vad är väl ett solur i skuggan?”

EquVici´s värld är fullproppad med inspirerande människor: perfektionister, visionärer, drömmare och sanna optimister, människor av fantastisk karaktär.

Från det ögonblick vi fick idén till “Ett effektivt företag, ett godhjärtat företag, det bästa företaget i sin klass,” har de här människorna spelat sin roll i vår inspirerande värld.

Att ett företag får sådan lojalitet – sådan passion och engagemang från dag ett – är sällsynt, men EquVici är inget vanlig företag. För de karaktärer som har fört fram EquVici är och förblir den drivande kraften en dröm, en passion, en vision, en bedrift, en kärlekshistoria och en resa till nya områden och vidare.

Vara storartade.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Close search

Varukorg

Back To Top